Efter två segrar i de inledande matcherna av Svenska Cupens gruppspel så har Djurgårn allt i egna händer inför söndagens hemmamatch mot Elfsborg. En seger betyder avancemang och troligtvis hemmaplansfördel i kvartsfinalen. Det betyder även att vi tar ett ett steg närmare Europaspel i sommar.

Vi alla minns förra årets cupframgång och hur vårt genomgående starka stöd på läktaren bar fram laget hela vägen från gruppspel till final och slutligen en efterlängtad titel. Nu är det dags att ta vara på chansen att upprepa den bedriften och sluta upp ordentligt för grabbarna i blårandigt!

Vi vill se en välfylld ståplats som är taggad till tusen på söndag. Så fixa din plåt till Sofialäktaren om du inte redan har gjort det och dra med dig den där polaren som tyckte cupfinal var en schysst grej förra året.

Framåt Djurgårn!