I torsdags stod det klart att Özcan Melkemichel tillsammans med Ivan Ristic lämnar Djurgår’n efter två år. Vi vill ta tillfället i akt och tacka dessa två herrar för deras insatser för föreningen i våra hjärtan. Ett speciellt tack för den efterlängtade Europaplatsen ni tog laget till förra året och för guldet i Svenska Cupen i år. Slutligen tack för den respekt ni hela tiden haft gentemot oss supportrar.

I fredags nåddes vi av beskedet att duon Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf tar över tränarjobbet med delat ansvar. Ultra Caos Stockholm säger välkomna till Djurgårdens IF. Vi litar på att Kim och Thomas går in i föreningen med en 100-procentig dedikation till uppgiften att ta laget framåt och göra DIF till ett topplag igen.

Både Kim och Thomas har otvivelaktigt tveksamma bakgrunder i sina respektive spelarkarriärer, men när de nu trädit in i blårandigt förväntar vi oss ingenting annat än total proffessionalitet och att man ger allt för DIF. Så länge detta uppvisas har vi er rygg.

Det är viktigare än någonsin att Djurgårdsfamiljen drar åt samma håll och tillsammans ska vi göra 2019 bättre än den här säsongen.

Framåt Djurgår’n!

/Ultra Caos Stockholm