Onsdagen den 31 oktober är en unik dag. Förutom att vi ska fira att det spelas en hemmamatch på en vardag, så ska vi fira UCS 15-årsjubileum. Vi vill fira detta tillsammans med alla som stöttar vår verksamhet och den levande supporterkultur vi står för.

Ta er loss från skola och jobb tidigt! Senast klockan 16.00 ses vi på Slaktkyrkan, Styckmästargatan 10, och börjar festen som sen fortsätter i många timmar till. När det är dags att röra sig mot matchen gör vi det gemensamt, och flyttar festen från krogen till gatan och vidare till läktaren.

Alla vet att Sofialäktaren stundtals under säsongen inte levt upp till våra höga förväntningar. Vi vet att vi är bäst i Sverige när vi bestämmer oss, och nu bestämmer vi oss! Vi sätter tonen för stämningen redan på samlingen och efter det skapar vi säsongens bästa stämning.

Vi har inget att spela för på planen förutom vår stolthet. På läktaren gör vi precis detsamma. Vi sjunger för Djurgårdens IF, vi sjunger för våra 15 år som ultrasgrupp på Sofialäktaren och vi sjunger för varandra och stoltheten över att vara Djurgårdare.