Inför både Häcken och gnaget hemma uppmanar vi till samling i arenaområdet och matchtröja på läktarna!

Först ut är Häcken hemma på onsdag. Sportsligt må de vara en stark konkurrent, men på läktarna har vi något som de är ljusår ifrån. Låt oss hitta vår symbios mellan blåränderna på planen och läktaren och skapa det tryck som bevisat sig kunna köra över vilken motståndare som helst på vår arena. Inför match uppmanar vi till samling i arenaområdet, där Slaktkyrkan har öppet från klockan 16. Ta på dig matchtröja och färga läktarna blårandigt!

På söndag väntar sedan derby på hemmaplan. Här ska vi trycka ned packet från Solna ännu längre ned i skorna, men för att det ska ske krävs det att vi kliver in sammansvetsade och taggade. Även här uppmanar vi därför till blåblått arenaområde och gemensam uppladdning. Med ett myller av blåränder på pubarna, uteserveringarna och torget ska vi hitta mentaliteten tillsammans, för att sedan kliva in och kriga hem derbysegern. Mer information kommer!

En motståndare i världens fulaste färgkombo nere – två kvar! Vi ses på Sofialäktaren, med matchtröjan på!