Flera resultat i betydelsefulla matcher i Allsvenskan har inte gått vår väg i början av säsongen, men nu är det dags att blicka framåt. Det finns inga tveksamheter om att torsdagens final är en väldigt viktig match för Djurgårdens IF. Vi har chans att ta vår första titel sedan 2005, och vi på läktarna ska göra ALLT för att vi ska få fira på torsdag.

I en cupfinal, och alldeles oavsett motstånd framöver, vill vi se en enad Djurgårdsfamilj som kämpar mot samma mål. Vi ska ta denna titel och vi ska tillsammans vända på den här säsongen.

Inför matchen har UCS tagit fram vissa uppmaningar som vi uppmanar alla att följa.

  • Sofialäktaren, Ultra Caos Stockholm och Järnkaminerna anordnar ett Open Air nedanför den Södra läktaren. Det drar igång med musik, mat, dryck, souvenirförsäljning och sällskap från klockan 11.00. Vi räknar med tusentals Djurgårdare på plats och en av våra fetaste samlingar någonsin. Vi vill även påminna folk om att slänga skräp och städa efter sig. Mindre skräp innebär mindre städtid för oss, vilket i förlängningen innebär att vi kan hålla i Open air längre. https://www.facebook.com/events/918387928341699/
  • Ha på dig matchtröja. Vi har hemmamatch och Vi ska visa att Stockholmsarenan tillhör oss. Arenan ska färgas blårandig!
  • Lägg ner mobiltelefonen! Står du på Sofialäktaren ska du bidra till stämningen, inte fånga den på film eller bild. Vi har duktiga fotografer som tar bättre bilder än vad ni gör, vi lovar.
  • Sjung av hjärtat sjung, oavsett sektion! När Djurgårdsfamiljen står enad är vi oslagbara. På torsdag ska vi piska upp en magisk stämning, och det gör vi genom att Sofialäktaren, Slakthuskurvan och resterande läktare tar ansvar och ger sig fan på att vi gemensamt skapar Sveriges bästa stämning.

Tillsammans mot cupguldet!
/Ultra Caos Stockholm