På måndag kväll är det dags för kvartsfinal i Svenska Cupen mot BK Häcken. Detta efter att Djurgår’n gått rent i gruppspelet till allas vår belåtenhet, efter flera år av misslyckanden i cupspelet.

En åtråvärd semifinalplats står på spel klockan 19:00 på måndag – på samma dag som Djurgårdens IF fyller 127 år.

Tiden är således inne för hela Djurgårdsfamiljen att växla upp stödet på läktaren. Ultra Caos Stockholm uppmanar till full uppslutning och att hjälpa laget till avancemang genom att köpa biljett till Sofialäktaren och sjunga högt för vår 127-åring!

Droppa din bekvämlighet om du vanligtvis håller till på sittplats. Ta med dina vänner och hylla vår förening dagen till ära genom att ställa er på ståplats så ger vi tillsammans allt för grabbarna på plan.

Köp din biljett till Sofialäktaren HÄR!

Vi ses på måndag – mot semifinal!