Djurgården har ett direkt oacceptabelt derbyfacit de senaste åren. Det är fakta vi inte kommer ifrån. De stora besvikelserna till trots har vi alltid slutit upp och funnits på läktaren med vårt fulla stöd när det vankats nytt derby. Vi har stått där och envist sjungit för vårt lag och för vår egna stolthet.

Den 19 april är det dags för ett nytt derby, det första i Allsvenskan för i år. Det är vårt hemmaderby mot bajen och det är återigen dags att mobilisera. Laget har vunnit tre raka segrar i inledningen av serien och nu är det hög tid att plocka tre poäng i ett derby också.

Det är – som alltid – vår plikt att ge allt för DIF på läktaren. Vi måste tro på en seger, vi måste tillsammans pränta in vinnarmentaliteten i derbysammanhang. Vinst är det enda tänkbara. Det är inställningen som ska prägla det här derbyt och vi ska med vårt stöd kämpa på läktaren för att se till att det blir så. Slut ännu en gång upp på Sofialäktaren, nedre som övre, så sjunger vi fram en efterlängtad derbyseger.

På söndag laddar vi upp tillsammans med spelarna på Kaknäs. Klockan 10:30 börjar lagets träning och vi uppmanar alla att ta sig dit för att peppa DIF. Vi ska visa hur mycket det här betyder för oss. Det ska inte undgå någon i laget att det här är en match som skiljer sig från andra matcher. Ta dig till Kaknäs så taggar vi laget till max.

Krossa bajen!