Ingen har väl undgått att det ikväll är dags för årets premiär. Mycket har redan sagts om matchen och förväntningarna är som bekant höga. Precis som det ska vara. Därför tänkte vi bara kort informera om några viktiga saker inför matchen ikväll.

Sofialäktaren är motorn i hela vår supporterkultur. Och även om det ikväll kommer vara mycket folk på de andra sektionerna är det fortfarande upp till oss på Sofia att göra premiären till den fest vi alla har väntat på.

Viktigt:

– Sofialäktaren Tifo uppmanar samtliga att vara inne på läktaren senast 18.30.

– Var lyhörd på tifoinstruktionerna.

– Låt mobilerna stanna i fickan. Var med och bidra till stämningen istället. Det finns folk på plats som både filmar och fotar.

– Sjung, ge allt och ha jävligt kul!

Dagen till ära släpper vi även en ny jacka i limiterad upplaga. Från klockan 15.00 och framåt säljer vi den och andra souvenirer på En Arena.