Vid guldfirandet på Stadion dagen efter den magiska dagen i Borås 2002 fick Järnkaminernas dåvarande ordförande Mats Jonsson ta emot en tröja med nummer 1 från Bosse Andersson. Numret har sedan dess varit reserverat för oss supportrar.

Den som skulle ha fått bära nummer 1 annars säsongen efter det efterlängtade guldet var Andreas Isaksson. För oss är det därför logiskt att när han nu återvänder till Djurgårdens IF låta honom göra det i tröja nummer 1.

Numret kommer även i fortsättningen att vara supportrarnas, men det finns ingen som passar bättre att bära numret än han som en gång i tiden fick avstå till förmån för oss.

En guldhjälte som återvänder till klubben där han fick sitt stora genombrott efter en lång och framgångsrik utlandskarriär förtjänar respekt och uppskattning. Det här är vårt sätt att visa det på. Andreas Isaksson är den som bäst förtjänar att bära vårt nummer under den tid han är här.

Inför söndagens match kommer vi överräcka tröja nummer 1 till Andreas Isaksson när han välkomnas hem till Stockholm och Djurgår’n. Var inne på läktarna i god tid så ser vi tillsammans till att sjunga fram vårt lag till tre nya poäng!

VÄLKOMMEN HEM ISAK!

Ultra Caos Stockholm
Järnkaminerna Stockholm